DOLAR
42,8 -0,19%
EURO
50,18 0,04%
ALTIN
5.953,88 0,08%
BITCOIN
3.776.020,59 -4,01%

Libya'da Habercilik Tecrübesi Paylaşıldı: Trablus Medya Günleri Forumu

Trablus Medya Günleri forumunda, habercilik konularında deneyim paylaşımı yapıldı.

Yayın Tarihi: 17.12.2024 20:09
Güncelleme Tarihi: 17.12.2024 20:09

Libya'da Habercilik Tecrübesi Paylaşıldı: Trablus Medya Günleri Forumu

Trablus Medya Günleri Forumu'nda Habercilik Üzerine Tecrübe Paylaşımı

Libya'nın başkenti Trablus'ta düzenlenen "Trablus Medya Günleri" forumu, haberciliğin temelleri üzerine önemli bilgiler ve deneyimlerin paylaşıldığı bir platform haline geldi. Forum, uluslararası medya temsilcilerini bir araya getirerek, medya alanındaki güncel uygulamaları ve güvenlik önlemlerini tartışma fırsatı sundu.

Atölye çalışmalarında, Anadolu Ajansı (AA) Haber Akademisi Müdürü Zeynep Bayramoğlu Öztürk, AA Teyit Hattı Müdürü Ömer Faruk Görçin ve AA Siber Güvenlik uzmanı, haber doğrulama ve siber güvenlik konularında derinlemesine bilgi sundu. Katılımcılar, medya etiği, kriz yönetimi ve haberin güvenilirliği hakkında kapsamlı bir tartışma yapma şansı buldular.

AA'nın katkılarıyla gerçekleşen bu forum, medya sektöründe karşılaşılan zorluklara ışık tutarken, gazetecilik standartlarının yükselmesine yönelik önemli adımların atılmasına da olanak sağladı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı