Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,38 -0,2%
EURO
34,79 0,1%
ALTIN
2.422,37 -0,17%

Lady Gaga Cybertruck'a binerken görüntülendi!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Lady Gaga, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Elon Musk’ın fütüristik aracı Cybertruck'a binerken görüntülendi.

Yayın Tarihi: 17.02.2024 16:59
Güncelleme Tarihi: 17.02.2024 16:59

Lady Gaga Cybertruck'a binerken görüntülendi!

Cybertruck, son yıllarda en çok konuşulan araçlardan biri oldu. Elon Musk’ın bu fütüristik aracı, tasarımı ve özellikleriyle gelecekten gelmiş gibi görünüyor. Dünyaca ünlü yıldızlar da bu araca duyarsın kalmazken, Lady Gaga’nın da Cybertruck'a bindiği öğrenildi. X'te paylaşılan görüntülerde Gaga'nın bir marketten birkaç kahve ile çıktığı ve Cybertruck'ın yolcu koltuğuna atladığı görülüyor.

Tesla'nın kasım ayında müşterilerine teslim etmeye başladığı kamyona ilk sahip olanlar sadece yüksek bağlantılara sahip kişiler gibi görünüyor. Şanslı müşterilerden biri Serena Williams'ın kocası, Reddit'in kurucu ortağı Alexis Ohanian oldu. Ayrıca, Spike Lee gibi yıldızlar Cybertruck’a sahip olmayı bekleyen isimler arasında yer alıyor.

Cybertruck

CYBERTRUCK, LADY GAGA’NIN MI?

Gaga, 2020'den beri teknoloji yöneticisi Michael Polansky ile beraber ve ikili, geçtiğimiz günlerde Super Bowl'da San Francisco 49ers için tezahürat yaparken görüntülendi. Polansky, Napster'ın kurucu ortağı ve Facebook'un eski başkanı Sean Parker için çalışıyor. Gaga ve Polansky'nin Parker aracılığıyla tanıştıkları bildirildi.

Bu kapsamda, Lady Gaga'nın bindiği Cybertruck'ın Polansky'ye ait olduğu tahmin ediliyor. İkili geçmişte daha önceki Tesla modellerini kullanırken görülmüştü.