Kuzey Marmara otoyolunda arkadan çarpma: 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Sarıyer'de Kuzey Marmara Otoyolu Uskumruköy mevkiinde PTT kargo kamyonunun arkadan çarpması sonucu 1'i çocuk 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 16.08.2026 15:46
Güncelleme Tarihi: 16.08.2026 15:46

Kuzey Marmara otoyolunda arkadan çarpma: 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti

kaza ve yaralanmalar:

İstanbul Sarıyer'de Kuzey Marmara Otoyolu Uskumruköy Mevkii'nde meydana gelen kazada, Edirne istikametine seyreden PTT'ye ait kargo kamyonu, 34 PRV 011 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan aileden 1'i çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, kazada toplam 6 kişi yaralandı. Olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

kurtarma, adli işlemler ve trafik:

Kaza ihbarı üzerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi; yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden 1'i çocuk 2 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu'nun Edirne istikameti trafiğe tamamen kapandı. Ekipler, araçların kaldırılması ve yolun tekrar ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA PTT KARGO KAMYONU OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI. KAZADA 1’İ ÇOCUK 2 KİŞİ...

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA PTT KARGO KAMYONU OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI. KAZADA 1’İ ÇOCUK 2 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 6 KİŞİ DE YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.