Kütahyaspor’dan savunmaya çifte takviye

Kütahyaspor, Semih Karadeniz ve Canberk Özdemir ile sözleşme imzalayarak savunma hattını güçlendirdi.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 09:17
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 09:17

Kütahyaspor’dan savunmaya çifte takviye

Kütahyaspor’dan savunmaya çifte takviye

TFF 2. Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Kütahyaspor, savunma hattını güçlendirmek amacıyla iki oyuncu ile sözleşme imzaladı. Semih Karadeniz ve Canberk Özdemir mavi-lacivertli formayı giyecek.

imza töreni

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya katıldı. Son olarak Muğlaspor forması giyen sağ bek Semih Karadeniz ile Batman Petrolspor’da görev yapan stoper Canberk Özdemir, kendilerini mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

oyuncu açıklamaları

Semih Karadeniz imza töreninde, "Şampiyonluk hedefiyle geldik. Takım arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir sezon geçirerek hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Canberk Özdemir ise Kütahyaspor gibi hedefleri bulunan bir kulüpte forma giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, takımın başarısı için elinden gelen mücadeleyi göstereceğini söyledi.

yönetimden değerlendirme

Osman Altınkaya yeni transferlerin takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, her iki futbolcuya da mavi-lacivertli forma altında başarılar diledi. Kulüp, transfer çalışmalarının teknik heyetin raporu doğrultusunda devam ettiğini bildirdi.

KÜTAHYASPOR’DAN SAVUNMAYA ÇİFTE TAKVİYE

KÜTAHYASPOR’DAN SAVUNMAYA ÇİFTE TAKVİYE

CANBERK ÖZDEMİR

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.