Kütahya Jandarma'dan JASAT koordineli uygulama: 14 aranan şahıs yakalandı

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'nın 12-14 Mayıs 2026 tarihlerinde JASAT koordinasyonunda yürüttüğü uygulamada 5 bin 447 şahıs sorgulandı, 14 aranan şahıs yakalandı.

Yayın Tarihi: 20.05.2026 09:56
Güncelleme Tarihi: 20.05.2026 09:59

Kütahya Jandarma'dan JASAT koordineli uygulama: 14 aranan şahıs yakalandı

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'ndan JASAT koordineli aranan şahıslara yönelik uygulama

Uygulamanın kapsamı ve sonuçları

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı tarafından, aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinasyonunda 12-14 Mayıs 2026 tarihlerinde geniş çaplı bir uygulama gerçekleştirildi.

Uygulamalara 82 tim ve unsur ile 271 personel katıldı. Çalışmalar kapsamında 5 bin 447 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 14 kişi yakalandı.

Yakalanan şahıslardan 7'si tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, 7 kişi adli makamlardaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Açıklamada, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'nın emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarını; istihbarata dayalı, teknolojik imkânlardan azami ölçüde faydalanarak ve ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde kararlılıkla sürdüreceği vurgulandı.

KÜTAHYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDAN ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK UYGULAMA

KÜTAHYA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDAN ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK UYGULAMA

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.