Kütahya'da Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı son yolculuğuna uğurlandı
Geçirdiği trafik kazasının ardından hastanede tedavi gören Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı, yaşamını yitirdi ve memleketi Kütahya'da toprağa verildi.
Cenaze töreni ve katılımcılar
Cenaze, ikindi namazının ardından Ulu Cami'de düzenlenen törende ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci de katıldı. Dualarla uğurlanan Çaltı, törenin ardından Evliya Çelebi Mezarlığı'nda defnedildi.
Kaza ve tedavi süreci
Soruşturma bilgileri doğrultusunda; 27 Kasım sabahı Menderes Caddesi'nde yaya geçidinden geçtiği sırada bir motosikletin çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan Çaltı, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. İki gündür sürdürülen tüm müdahalelere rağmen Çaltı, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Ardında bıraktıkları
65 yaşında ve 2 çocuk babası olan Mehmet Çaltı'nın vefatı, Kütahya esnaf camiası ve şehir genelinde derin üzüntüye yol açtı.
Olayın ardından yetkililer tarafından başlatılan süreç ve kentteki taziye ziyaretleri sürmektedir.
KÜTAHYA BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI BAŞKANI MEHMET ÇALTI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI