Kütahya'da belediye ile eczacı odası arasında iş birliği öne çıktı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 35. Bölge Kütahya Eczacı Odası yönetimini ziyaret etti; hizmetler, ihtiyaçlar ve kurumlar arası iş birliğini görüştü.

Yayın Tarihi: 26.08.2026 09:30
Güncelleme Tarihi: 26.08.2026 09:30

Kütahya'da belediye ile eczacı odası arasında iş birliği öne çıktı

Kütahya'da belediye ile eczacı odası arasında iş birliği öne çıktı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Türk Eczacıları Birliği 35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Belediye Meclis Üyesi Süleyman Cahit Ceylan ile oda yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Belediye Veteriner İşleri Müdürü Ali Bilcan da yer aldı.

görüşülen öncelikli konular:

Toplantıda, Kütahya'nın öncelikli ihtiyaçları ile belediyenin sürdürülen hizmetleri masaya yatırıldı. Katılımcılar, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya dönük çalışmaları ele alırken, sahadan gelen geri bildirimlerin hizmet planlamasında nasıl değerlendirilebileceği üzerinde durdu. Karşılıklı görüş ve önerilerle mevcut hizmetlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik adımlar konuşuldu.

kurumlar arası iletişim ve ortak çalışmalar:

Belediyenin meslek odaları ve kentin farklı dinamikleriyle kurduğu iletişimin kentin gelişimine katkısı değerlendirildi. Kahveci ile Ceylan arasında belediye hizmetlerinin farklı alanları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek uygulamalara ilişkin görüş alışverişi yapıldı; kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.

Ziyaret, tarafların iyi dilek ve temennilerini paylaşmasıyla son buldu. Toplantı, yerel yönetim ile meslek örgütleri arasındaki diyaloğun sürdürüleceğinin işareti olarak değerlendirildi.

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ’DEN ECZACI ODASI’NA ZİYARET

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ’DEN ECZACI ODASI’NA ZİYARET

Yazar
EDİTÖR

Esra Şimşek

Ben Esra Şimşek, 27 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Finans kategorisinde makro ekonomi ve bankacılık sektörünü analiz ediyorum. Hasan'ın aksine ben daha ciddi, kurumsal ve tamamen verilere dayalı bir yazı stiline sahibim. Piyasa analizleri benim işim.