Kütahya'da Kura ile 495 Konut Sahiplerini Buldu
Kütahya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Etap Vefa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 495 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.
Kütahya Valisi Musa Işın, Dumlupınar Spor Salonu'nda yapılan kura çekiminde, 2002 yılından bu yana TOKİ tarafından Kütahya'ya 13 bin 878 konutun inşa edildiğini, bunun için toplamda 32 milyar 165 milyon lira harcandığını ifade etti.
Işın, ayrıca beş mahallede ciddi bir kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın sürdüğünü kaydederek, "İhtiyaç duyulduğu sürece kentsel dönüşüm sürecine devam edeceğiz. Bu anahtar teslimleri sonrasında da diğer mahallelerimizde konut inşaatına devam edeceğiz." dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer de Kütahya'da Osmangazi, Paşam Sultan, Sultanbağı ve Vefa mahallelerinde kentsel dönüşüm projelerinin sürdüğünü belirtti. Biçer, toplamda bin 403 konut ve 87 iş yerinin ihalesinin yapıldığını, bunlardan 490 konut ve 25 iş yerinin tamamlanarak hizmete sunulduğunu aktardı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İbrahim Çatladan, Kütahya'daki devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi sunarak, kura çekimi sonrasında hak sahiplerini belirlediklerini ifade etti.
Kütahya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığınca, 1. Etap Vefa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi tarafından yapımı tamamlanan 495 konutun kura çekimi yapıldı.
Kütahya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığınca, 1. Etap Vefa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi tarafından yapımı tamamlanan 495 konutun kura çekimi yapıldı.