Kütahya'da 30 Ağustos Mahallesi'nde orman yangını ekipler müdahale ediyor

Kütahya'nın 30 Ağustos Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına itfaiye ekipleri sevk edildi; alevlere müdahale çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 04.07.2026 14:36
Güncelleme Tarihi: 04.07.2026 14:38

Kütahya'da 30 Ağustos Mahallesi'nde orman yangını ekipler müdahale ediyor

Kütahya'da orman yangını

Kütahya'nın 30 Ağustos Mahallesi sınırlarındaki ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. İhbarın ardından bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor.

müdahale çalışmaları

Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Alevlerin hızla yayıldığı alanda müdahale devam ediyor ve ekiplerin önceliği yangını kontrol altına almak üzerine şekillenmiş durumda.

30 AĞUSTOS MAHALLESİ'NDEKİ ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE YAYILDI

30 AĞUSTOS MAHALLESİ'NDEKİ ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE YAYILDI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.