Kuşadası'nda ekimde yazı aratmayacak sahil keyfi

Kuşadası'nda ekimde sıcaklık 24 dereceye çıkınca sahiller canlandı; ziyaretçiler denize girip kumsalda güneşlenerek yazı aratmayacak günlerin tadını çıkardı.

Yayın Tarihi: 11.10.2026 17:45
Güncelleme Tarihi: 11.10.2026 18:10

Kuşadası'nda ekimde yazı aratmayacak sahil keyfi

ekimde sahillere hareketlilik geldi:

Aydın’ın turizm merkezi Kuşadasında ekim ortasında etkili olan güneşli hava, sahilleri yeniden canlandırdı. Termometrelerin 24 dereceye kadar yükselmesiyle vatandaşlar, sonbahar aylarında nadir görülen bir yaz havası yaşadı.

deniz ve kumsalda farklı tercihler:

Sahildeki ziyaretçilerin bir kısmı denize girerken, bazıları ise kumsalda güneşlenmeyi tercih etti. Sahil boyunca oluşan bu görüntüler, Ekim ayının ortasında alışılmadık bir yaz atmosferi sundu; hem yüzme hem de dinlenme amaçlı kalabalık dikkat çekti.

Yerel halk ve tatilciler, ılık su ve güneşli havayı fırsat bilerek sahillerde zaman geçirdi. Günün ilerleyen saatlerinde de sahil bandında hareketlilik sürdü; mekânlardaki yoğunluk, bölgenin turistik cazibesinin mevsim geçişlerinden etkilenmediğini gösterdi.

Yetkililerce bildirilen herhangi bir ek önlem veya uyarı bulunmazken, vatandaşlar güzel havanın tadını çıkarmaya devam etti. Kuşadası’ndaki bu yazdan kalma günler, bölge sakinleri ve ziyaretçiler için beklenmedik ama hoş bir sürpriz oldu.

YAZ MEVSİMİNİ ARATMAYAN HAVANIN ETKİLİ OLDUĞU AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE VATANDAŞLAR DENİZE...

YAZ MEVSİMİNİ ARATMAYAN HAVANIN ETKİLİ OLDUĞU AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE VATANDAŞLAR DENİZE GİREREK GÜNEŞLİ GÜNLERİN TADINI ÇIKARDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.