Kuşadası'nda 8 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, hakkında 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Ö. (39) jandarma tarafından yakalandı.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 09:17
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 09:17

Kuşadası'nda 8 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Kuşadası'nda 8 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

operasyon ve yakalama

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmada bir hükümlüyü yakaladı.

Yapılan tespit ve kontroller sonucu, hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan aranan H.Ö. (39) isimli şahıs yakalandı.

Şahısın adli işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildiği bildirildi.

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK...

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMADA, HAKKINDA 8 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN HÜKÜMLÜ YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.