Kuşadası'nda 11 adrese eş zamanlı uyuşturucu baskını: 12 gözaltı, 4 tutuklama

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde jandarma 11 adrese eş zamanlı baskın düzenledi; 12 şüpheli gözaltına alındı, bir kısmı tutuklandı.

Yayın Tarihi: 24.08.2026 17:04
Güncelleme Tarihi: 24.08.2026 17:04

Kuşadası'nda 11 adrese eş zamanlı uyuşturucu baskını: 12 gözaltı, 4 tutuklama

Kuşadası'nda 11 adrese eş zamanlı uyuşturucu baskını

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucuya karşı yürüttüğü çalışmalarda Davutlar, Camiatik, Türkmen, Hacıfeyzullah ve Camikebir mahallelerindeki 11 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Baskında toplam 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

operasyonun adresleri ve yakalanan şüpheliler:

Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan isimler şöyle: E.Ö. (47), A.S. (31), T.Ç. (24), M.G. (34), E.Ş. (45), R.D. (48), E.D. (40), M.S. (27), M.D. (46), C.G. (33), B.B. (32) ve A.U. (34). Adreslerde yapılan aramalar, ev ve eklentiler ile araçlarda eş zamanlı olarak yürütüldü.

ele geçirilenler ve adli süreç:

Aramalarda ele geçirilenler arasında 310,14 gram metamfetamin, 375,6 gram kubar esrar, 2 adet içilmiş esrar sigarası, 3 adet bong aparatı ve 1 adet esrar öğütme aparatı yer aldı. Ayrıca 2 adet tüfek, 82 adet fişek ve 3 adet telefon ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen şüphelilerden M.S. (27), M.G. (34), E.Ö. (47) ve B.B. (32) tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.Ç. (24) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma ve delil incelemeleri jandarma ve adli makamlarca sürdürülüyor.

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE 11 ADRESTE EŞ ZAMANLI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA...

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE 11 ADRESTE EŞ ZAMANLI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YAKALANAN 12 ŞÜPHELİDEN 4'Ü TUTUKLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.