Kurumlar el ele: Zonguldak'ta bağımlılıkla mücadele için strateji görüşüldü

Vali Yardımcısı Halis Hacıismailoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda kurumlar arası iş birliği, yürütülen çalışmalar ve yeni tedbirler ele alındı.

Yayın Tarihi: 22.10.2026 12:33
Güncelleme Tarihi: 22.10.2026 12:33

Kurumlar el ele: Zonguldak'ta bağımlılıkla mücadele için strateji görüşüldü

Vali yardımcısı başkanlığında toplantı

Vali Yardımcısı Halis Hacıismailoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Valilik Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya ilgili kurumların yetkilileri katıldı ve il genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi sağlandı.

Gündemdeki konular:

Toplantıda, bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik konular ele alındı. Katılımcılar sürdürülen faaliyetlerin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu ve ortak hareket etmenin önemi üzerinde duruldu.

İlerleme ve beklentiler:

Görüşmelerde, uygulamadaki süreçlerin eşgüdüm içinde yürütülmesi ve ihtiyaçlara yönelik yeni tedbirlerin değerlendirilmesi ön plana çıktı. Toplantı, yerel düzeyde hizmetlerin etkinliğini artırmayı ve bağımlılıkla mücadelede kurumların koordinasyonunu sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Sonuç olarak, kurul üyeleri arasında karşılıklı bilgi paylaşımı ve iş birliği vurgulandı; alınan değerlendirmelerin sahada uygulanması için ilgili kurumların ortak çaba göstermesi beklendi.

ZONGULDAK’TA VALİ YARDIMCISI HALİS HACIİSMAİLOĞLU BAŞKANLIĞINDA "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL...

ZONGULDAK’TA VALİ YARDIMCISI HALİS HACIİSMAİLOĞLU BAŞKANLIĞINDA "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.