Kuru fasülye ıslatarak resmen zaman kaybı yaşıyorsunuz! Sadece soğuk suda yıkarsanız lokum gibi bir kuru fasülye sizi bekliyor

Kış aylarının vazgeçilmez yemeklerinden olan kuru fasulyenin pişirme yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Artık saatlerce kuru fasülye ıslatmanıza gerek kalmayacak. Bu zaman kaybını kenara bırakıp, bir defa soğuk suda yıkayınca lokum gibi bir kuru fasülye yemeğini hazır olun!

Kış aylarının vazgeçilmez akşam yemeklerinden birisi olan kuru fasülye pişirmeden önce muhakkak bu işlemi yapmanız gerekiyor. Genellikle saatlerce suda bekletilmesi vatandaşın hızlı yemek yapmasının önünde büyük bir problem teşkil ediyor. Tam bu noktada artık kuru fasülye yapmanın zaman kaybı olmayacağı…
Sonraki Haber