Kurtalan'daki şantiyede fore kazık makinesi alevler içinde kaldı

Kurtalan'ın Aktaş köyü yakınındaki şantiyede fore kazık makinesinde yangın çıktı; itfaiye müdahalesiyle söndürüldü, makine kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 19.08.2026 18:15
Güncelleme Tarihi: 19.08.2026 18:25

Kurtalan'daki şantiyede fore kazık makinesi alevler içinde kaldı

Kurtalan'daki şantiyede yangın

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Aktaş köyü mevkiisindeki demiryolu şantiyesinde, çalışma yürütülen alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle fore kazık makinesinde yangın çıktı.

Müdahale ve sonuç:

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve alevleri söndürdü. Müdahale sonrası makinenin tamamen zarar gördüğü ve kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Soruşturma ve bilgiler:

Yangının çıkış nedeni yetkililerce araştırılıyor; olayla ilgili başka bir detay paylaşılmadı.

KURTALAN İLÇESİNDE DEMİRYOLU ŞANTİYESİNDE İŞ MAKİNESİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN...

KURTALAN İLÇESİNDE DEMİRYOLU ŞANTİYESİNDE İŞ MAKİNESİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.