Kurşunlu camii civarında karşıdan karşıya geçiş can kaybıyla sonuçlandı

Adıyaman Besni'de Kurşunlu Camii mevkiinde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı Şenol Sönmez hayatını kaybetti; olayla ilgili soruşturma sürüyor

Yayın Tarihi: 07.10.2026 21:27
Güncelleme Tarihi: 07.10.2026 21:27

Kurşunlu camii civarında karşıdan karşıya geçiş can kaybıyla sonuçlandı

Besni çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında yaya hayatını kaybetti

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, tarihi Kurşunlu Camii mevkiinde ana yol üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı. Kazada, yayanın Şenol Sönmez olduğu tespit edilirken, olay yerinde yapılan incelemede Sönmez’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

kaza yeri ve olayın gelişimi:

Olay, Besni Çevre Yolu üzerindeki Kurşunlu Camii civarında gerçekleşti. İddiaya göre ana yolda karşıdan karşıya geçen Şenol Sönmez'e, sürücüsü B.Y. olan ve plakası 06 DRL 881 olan otomobil çarptı. Çarpmanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

müdahale ve soruşturma:

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis inceleme ekibi olay yerinde çalışma yürüttü. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde Sönmez’in kaza yerinde hayatını kaybettiği kaydedildi. Olayın ardından Sönmez’in yakınları bölgede sinir krizi geçirirken, polis ekipleri kaza mahallinde inceleme başlattı ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.