Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kredi puanına göre kredi kampanyası! O banka 50 bin Liranın faizini 2.9'dan düşürdü herkes akın ediyor!

Kredi faizlerinin yükselip de kullanımının neredeyse imkansız hale geldiği günümüzde bankalar tarafından başlatılan kredi kampanyaları oldukça ilgi çekiyor.

Yayın Tarihi: 17.01.2024 09:32
Güncelleme Tarihi: 17.01.2024 09:32

Kredi puanına göre kredi kampanyası! O banka 50 bin Liranın faizini 2.9'dan düşürdü herkes akın ediyor!

Kredi faizlerindeki yükseliş gün gün devam ederken, acil nakit ihtiyacaı olan vatandaş çareyi kredi kartı limitlerinde ve kredi kampanyalarında bulmaya çalışıyor. Ancak nakit ihtiyacı olan vatandaşa gün doğdu dedirtecek bir kampanya TEB Bankası tarafından duyurulmuş bulunuyor. Diğer bankaların verdiği yüksek faiz rakamlarına istinaden CEPTETEB üzerinden  kullanılan kredi çekiminde faizler oldukça düşük seyrediyor. TEB Bankası tarafından başlatılan düşük faiz kampanyalarında, belli bir kredi puanına sahip olan vatandaş kullanım hakkına sahip olabilmekte iken diğer banakalara inat sağlanan bu krwedi desteklerinde oranalar 2,79'dan başlıyor. 

Anında kredi kullanımı konusunda tek başvuruda onay alınıp hesaplara aktarılmasını sağlayan banka, bu kolaylığa bir de düşük faiz oranı ile başlattığı kampanyayı ekleyince olanlar oldu. Kredi faizlerinin hat safhada yükseldiği günümüzde bankalar tarafından sunulan kimi fırsatlar ihtiyaç sahibine adeta can suyu olabiliyor. 

TL

CEPTETEB KREDİ KAMPANYASI

CEPTETEB tarafından başlatılan kredi kampanyasında kredi puanı belli bir rakamın üzerinde olanlar anında faydalanacak. Ekonomik olarak sıkıntıya giren ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşa özel olarak hazırlanan kredi kampanyaları arasından sunduğu faiz oranı ile sıyrılıp çıkan TEB Bankası, sigortalı ve sigortasız kredi kullanımlarında vade oranına göre faiz imkanı sağlarken, sigortalı olarak kullanılan 36 ay vadeli 50.000 TL kredide sunduğu faiz oranı 2.79 olarak açıklanmış bulunmaktadır. 

KREDİ NOTUNA GÖRE KREDİ KAMPANYASI

Kredi noto vatandaşın geçmiş mali dengelerini ortaya çıkaran bir sistemdir. Ve kredi puanı arttıkça müşteriye olan güven artar. Genel olarak 1200 puan üzerinde kredi notuna sahip vatandaş kredi kullanabilmekteyken, TEB Bankası tarafından başlatılan düşük faizli kredi kampanyası 1879 findeks puanına sahip bireylere ödenmektedir.