KPSS çıkışı tekeri koptu, sınav stresine bir de kaza eklendi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde KPSS çıkışı otomobilinin lastiği yerinden fırlayan Abdulhamit Güngör, araç hasarı olsa da yara almadan yoluna devam etti.

Yayın Tarihi: 06.09.2026 16:05
Güncelleme Tarihi: 06.09.2026 16:15

KPSS çıkışı tekeri koptu, sınav stresine bir de kaza eklendi

Kaza detayları:

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde KPSS Lisans oturumundan çıkan Abdulhamit Güngör'ün kullandığı Hyundai Accent marka otomobilin lastiği stadyum mevkiinde yerinden fırladı. Lastiğin kopması sonucu araçta maddi hasar oluştu ancak sürücü ile kardeşi olayda yaralanmadı. Olayın hemen ardından Güngör, tekeri tekrar yerine takarak kontrollü şekilde yoluna devam etti.

Sınav sonrası yaşananlar:

Güngör, KPSS'nin kendisi için zor geçtiğini ifade ederek sınav çıkışı yaşanan kazanın moralini daha da bozduğunu anlattı. "Şükürler olsun, canımızda bir şey yok." diyerek sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Olayın yaşandığı günün pazar olması nedeniyle ustasının yanında olamadığını, bu yüzden sanayiye doğru gittiğini söyledi.

Gün içinde oluşan aksaklık:

Reyhanlı stadyum mevkiindeki kaza, sürücü ve yolcu güvenliği açısından olumsuz bir gün işaret etti; ancak herhangi bir yaralanma kaydı olmadı. Lastiğin yerinden fırlamasıyla oluşan hasarın araçla sınırlı kaldığı, Güngör'ün aracı güvenli hale getirip yoluna devam ettiği bildirildi.

HATAY’DA KPSS’DEN ÇIKARAK EVİNDE GİDEN ABILHAMİT GÜNGÖR’ÜN KULLANDIĞI OTOMOBİLİN LASTİĞİ YERİNDEN...

HATAY’DA KPSS’DEN ÇIKARAK EVİNDE GİDEN ABILHAMİT GÜNGÖR’ÜN KULLANDIĞI OTOMOBİLİN LASTİĞİ YERİNDEN ÇIKARAK KAZA YAŞANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.