Köyceğiz'de şehitler için dua programı düzenlendi
Etkinlik ve katılımcılar
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabri ziyareti gerçekleştirildi. Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, ilçe protokolü, şehit yakınları ve gaziler programda yer aldı.
Program akışı
Ziyaret kapsamında Şehit P. Komando Er. Seyhan Yılmaz'ın kabrine gidildi. Kabir başında Beyobası Merkez Camii İmam-Hatibi Sunay Keskin tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.
Okunan dualar ve anma
Tilavetin ardından İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz; Bedir'den Malazgirt'e, Malazgirt'ten Çanakkale'ye, İstiklal Harbi'ne ve İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar milletimizin bağımsızlığı ve vatanın bütünlüğü uğruna can veren tüm şehitler için dualar etti ve şehitleri yad etti.
Gerçekleştirilen ziyaret, 15 Temmuz anma programları çerçevesinde şehitlerin anılması ve yakınlarının desteklenmesi amaçlarıyla düzenlendi.
KÖYCEĞİZ’DE ŞEHİTLER İÇİN DUADA BULUNULDU