İlyas Öztürk: toparlanmak için puanlara ihtiyacımız var
Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında İstanbulspor, konuk ettiği Iğdır FK'ya 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın teknik sorumlusu İlyas Öztürk, yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
maçın kırılma anları:
Öztürk, maçta yaşanan talihsizliklere dikkat çekerek, "Üzgünüz. Talihsizlik var üzerimizde. 2-0 öne geçiyoruz, 2-2 oluyor. 2-0 öne geçiyoruz 3-2 kaybediyoruz." ifadelerini kullandı. Ayrıca karşılaşmada 1-0 geriye düştüklerini, penaltı kazandıklarını fakat değerlendiremediklerini söyledi.
toparlanma çağrısı:
Teknik sorumlu sözlerini, "Sonra gölü bulduk, uzatmaların sonunda tekrar geriye düştük." cümlesiyle sürdürdü ve takımın bundan sonraki süreçte kendi kendini toparlaması gerektiğini vurguladı. Öztürk, "İyi konsantre olup puan ve puanlar alıp bu durumdan çıkmak zorundayız" diyerek oyunculara uyarıda bulundu.
İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, "İyi konsantre olup puan ve puanlar alıp bu durumdan çıkmak zorundayız" dedi.