DOLAR
42,56 0%
EURO
49,62 0%
ALTIN
5.761,63 0%
BITCOIN
3.909.106,5 0%

Körfez'de jandarma operasyonu: 1 kilo 287 gram bonzai ele geçirildi, 2 gözaltı

Kocaeli Körfez'de jandarma operasyonunda 1 kilo 287 gram bonzai ve 10 bin lira ele geçirildi; 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 08.12.2025 11:41
Güncelleme Tarihi: 08.12.2025 11:41

Körfez'de jandarma operasyonu: 1 kilo 287 gram bonzai ele geçirildi, 2 gözaltı

Körfez'de jandarma operasyonunda uyuşturucu ele geçirildi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında ilçedeki bir adrese operasyon düzenledi.

Aramada bulunanlar

Adreste yapılan aramada, 1 kilo 287 gram bonzai ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 10 bin lira ele geçirildi.

Gözaltılar

Operasyon kapsamında 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Değerlendirme

Ele geçirilen uyuşturucu miktarı ve nakit para, kolluk kuvvetlerinin uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarının bir sonucu olarak kayda geçti. Söz konusu miktar, dağıtım amaçlı faaliyeti işaret edebileceği için operasyonun bölgedeki dağıtım ağlarını hedefleyen bir müdahale olduğu değerlendirilebilir.

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA, 1 KİLO 287 GRAM BONZAİ...

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA, 1 KİLO 287 GRAM BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ, 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.