Köprüden düşen otomobilin sürücüsü hafif yaralandı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde İvaz Dede Köprüsü'nden yaklaşık 10 metre düşen 66 AT 796 plakalı otomobilin sürücüsü hafif yaralandı, inceleme sürüyor.

Yayın Tarihi: 04.09.2026 23:16
Güncelleme Tarihi: 04.09.2026 23:16

Köprüden düşen otomobilin sürücüsü hafif yaralandı

Beypazarı'nda köprü kazası

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil 10 metre yüksekliğindeki İvaz Dede Köprüsü'nden düştü. Olay Ayvaşık Mahallesi'nde kaydedildi.

Kaza ve müdahale:

İddiaya göre, Ayşenur S. yönetimindeki 66 AT 796 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünü yitirmesiyle köprüden aşağıya doğru uçtu. İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı ve soruşturma:

Kazada sürücünün hafif şekilde yaralandığı belirlenirken, yaralı kişi ambulansla Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve olay yerinde delil tespiti ile tutanak çalışması yapıldı.

Yetkililer, sürücünün sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu bildirirken, kazanın kesin nedeninin yapılacak inceleme sonucu netleşeceğini açıkladı.

Beypazarı'nda bir araç 10 metre yükseklikteki köprüden uçtu: 1 yaralı

Beypazarı'nda bir araç 10 metre yükseklikteki köprüden uçtu: 1 yaralı

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!