Konyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde Sürdürüyor

Konyaspor, Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde, Trendyol Süper Lig 20. hafta Beşiktaş maçı için Kayacık Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. Son antrenman yarın 11.30'da.

Yayın Tarihi: 29.01.2026 18:31
Güncelleme Tarihi: 29.01.2026 18:31

Konyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde Sürdürüyor

Konyaspor, Beşiktaş hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde sürdürüyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a konuk olacağı karşılaşma öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen idmanlar, takımın maç planına odaklanarak ilerliyor.

Antrenman Detayları

Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın son bölümünde taktik çalışmalar üzerinde duruldu; oyuncular saha içi düzen, pozisyon alma ve maç temposuna yönelik talimatlar üzerinde çalıştı.

Konyaspor, hazırlıklarını yarın saat 11.30'da yapacağı son antrenmanla tamamlayacak. Teknik ekip, bu son çalışmayı maç kadrosu ve taktik düzenlemeler açısından belirleyici olarak değerlendiriyor.

Hazırlık Yaklaşımı

Isınma ve taktik odaklı antrenman akışı, takımın hem fiziksel hem de zihinsel hazırlığa önem verdiğini gösteriyor. Çağdaş Atan yönetimindeki idman düzeni, maç öncesi net rollerin ve taktik beklentilerin oyunculara aktarılmasına yönelik planlı bir süreç izliyor.

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ’A KONUK OLACAĞI TRENDYOL SÜPER LİG 20. HAFTA KARŞILAŞMASININ HAZIRLIKLARINA...

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ’A KONUK OLACAĞI TRENDYOL SÜPER LİG 20. HAFTA KARŞILAŞMASININ HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR.

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ’A KONUK OLACAĞI TRENDYOL SÜPER LİG 20. HAFTA KARŞILAŞMASININ HAZIRLIKLARINA...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.