DOLAR
42,93 -0,03%
EURO
50,5 0%
ALTIN
6.047,19 -1,21%
BITCOIN
3.810.012,99 -1,91%

Konya Kulu'da belediye kamyoneti takla attı: 3 personel yaralandı

Kulu’da belediyeye ait kamyonetin takla atması sonucu 3 belediye personeli yaralandı; yaralılar Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 18:35
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 18:35

Konya Kulu'da belediye kamyoneti takla attı: 3 personel yaralandı

Konya Kulu'da belediye kamyoneti takla attı: 3 personel yaralandı

Konya’nın Kulu ilçesinde belediyeye ait bir kamyonetin takla atması sonucu 3 belediye personeli yaralandı. Kaza, saat 15.30 civarında Kozanlı Mahallesi ile Yeşilyurt Mahallesi arasındaki kara yolunda meydana geldi.

Kaza detayları

Edinilen bilgiye göre, Kulu Belediyesi personeli Ö.C. yönetimindeki Mitsubishi marka kamyonet, Kozanlı Mahallesi istikametinden Yeşilyurt Mahallesi yönüne seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araç sürücüsü Ö.C. ile kamyonette yolcu olarak bulunan belediye personelleri M.Ç. ve R.Ü. yaralandı.

Müdahale ve soruşturma

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, KULU BELEDİYESİ’NE AİT KAMYONETİN TAKLA...

KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, KULU BELEDİYESİ’NE AİT KAMYONETİN TAKLA ATMASI SONUCU 3 BELEDİYE PERSONELİ YARALANDI.

KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, KULU BELEDİYESİ’NE AİT KAMYONETİN TAKLA...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.