Konya'da kazada hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da taksinin çarpması sonucu hayatını kaybeden Dilek Öz ve kızı Ecrin Öz için cenaze töreni düzenlendi; sürücü yaralandı.

Yayın Tarihi: 16.07.2026 14:39
Güncelleme Tarihi: 16.07.2026 15:25

Konya'da kazada hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da kazada hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Kaza ayrıntıları

Kaza, dün öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesi Mengene Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde meydana geldi. Altıyol Kavşağı istikametine seyir halinde olan Hasan K. (30) idaresindeki 42 TT 154 plakalı taksi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Büyükkumköprü Caddesi ile Fetih Caddesi kavşağında kaldırımda yürüyen anne ve kızına çarptı; araç daha sonra park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Kazada anne Dilek Öz (53) ile kızı Ecrin Öz (13) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Hasan K. yaralandı. Anne ve kızının cenazeleri ilk olarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve işlemlerin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

Cenaze töreni

Dilek Öz ile Ecrin Öz için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Anne ve kızının cenazeleri Yağbasan Mezarlığında dualarla defnedildi. Cenaze törenine ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KONYA'DA TİCARİ TAKSİNİN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN ANNE VE KIZI SON YOLCULUKLARINA...

KONYA'DA TİCARİ TAKSİNİN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN ANNE VE KIZI SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI.

KONYA'DA TİCARİ TAKSİNİN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN ANNE VE KIZI SON YOLCULUKLARINA...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.