Konya'da Hüyük yolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi

Konya'nın Hüyük ilçesinde Beyşehir-Hüyük kara yolunda iki aracın çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 14:40
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 14:40

Konya'da Hüyük yolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi

Konya'nın Hüyük ilçesinde trafik kazası: 3 ölü, 1 yaralı

Beyşehir-Hüyük kara yolunun 17. kilometresi, Yelten mevkiinde meydana gelen kazada iki aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti.

Kaza yerinde ilk tespitler:

Kazada, 59 ALU 195 plakalı hafif ticari aracı kullanan Nurmuhammed Taha G. ile 59 AJT 256 plakalı TOFAŞ marka otomobili süren Osman A. birbirine çarptı. Olayda her iki aracın sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan iki kişi olmak üzere toplam dört kişi yaralandı ve ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanedeki müdahaleler ve soruşturma:

Durumları ağır olan yaralılardan Osman A., Fatma A. ve Hatice A. yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, soruşturma devam ediyor.

OLAY YERİ (ARŞİV)

OLAY YERİ (ARŞİV)

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.