Konya'da bir kişi üvey annesi ve kız kardeşini öldürdü

Konya'da bir kişi tartıştığı üvey annesi ve kız kardeşinin boğazını keserek öldürdü; zanlı gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 15:33
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 15:45

Konya'da bir kişi üvey annesi ve kız kardeşini öldürdü

Konya'da aile içinde çıkan tartışmada iki kişi yaşamını yitirdi

Olay, saat 14.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Hilmidede Sokak üzerindeki 3 katlı binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, binanın ikinci katındaki dairede yaşayan R.Ö. ile üvey annesi Dursuniye Öztürk ve kız kardeşi Esmanur Öztürk arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında R.Ö.'nün mutfaktan aldığı bıçakla Dursuniye Öztürk ve Esmanur Öztürk'ün boğazını kestiği bildirildi.

Olay yerine müdahale ve gözaltı

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle şüpheli olay yerinden kaçamadan gözaltına alındı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Dursuniye Öztürk ile Esmanur Öztürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Evde bulunan zanlının babası ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Zanlı, polis ekiplerince emniyete götürüldü.

Soruşturma

Olay yerindeki incelemelerin ardından hayatını kaybeden Dursuniye Öztürk ve Esmanur Öztürk'ün cenazeleri Konya Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

KONYA’DA 1 KİŞİ TARTIŞTIĞI KIZ KARDEŞİ VE ÜVEY ANNESİNİN BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ. EVDE BULUNAN...

KONYA’DA 1 KİŞİ TARTIŞTIĞI KIZ KARDEŞİ VE ÜVEY ANNESİNİN BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ. EVDE BULUNAN BABASINA ZARAR VERMEYEN ŞÜPHELİ, POLİS EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI.

KONYA’DA 1 KİŞİ TARTIŞTIĞI KIZ KARDEŞİ VE ÜVEY ANNESİNİN BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ. EVDE BULUNAN...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!