Konya’da asansörle eşya taşıma kavgası: 2 yaralı

Konya Selçuklu'da asansörle eşya taşıma tartışması kavgaya dönüştü; yönetici S.A. tarafından D.E. ve A.U. bıçakla yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 07.07.2026 00:01
Güncelleme Tarihi: 07.07.2026 00:01

Konya’da asansörle eşya taşıma kavgası: 2 yaralı

Konya’da asansörle eşya taşıma kavgası: 2 yaralı

Olayın ayrıntıları

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Sarayburnu Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, siteye taşınan D.E. ve A.U. asansörle bazı eşyaları çıkardıkları sırada bir komşu eşyaların taşınmaması yönünde uyarıda bulundu ve durumu yönetime bildirdi. Bu gelişmenin ardından sitenin yöneticisi olduğu öğrenilen S.A. ile D.E. ve A.U. arasında asansörün kullanımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve yöneticinin müdahalesi sonucunda D.E. ile A.U. bıçakla yaralandı.

Yaralılar ve soruşturma

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı D.E. ve A.U.'yu Beyhekim Devlet Hastanesi'ne, arbede sırasında darbedilerek yaralandığı öğrenilen S.A.'yı ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Konya'da 'asansörle eşya taşıma' kavgası: 2 yaralı

Konya'da 'asansörle eşya taşıma' kavgası: 2 yaralı

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.