DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.783.438,49 -0,43%

Konya'da 4 İlçede Eğitime Kar Engeli: Bir Gün Ara Verilecek

Konya'nın Halkapınar, Ereğli, Sarayönü ve Emirgazi ilçelerinde eğitime kar nedeniyle bir gün ara verildi.

Yayın Tarihi: 14.02.2025 01:19
Güncelleme Tarihi: 14.02.2025 01:19

Konya'da 4 İlçede Eğitime Kar Engeli: Bir Gün Ara Verilecek

Konya'nın Halkapınar, Ereğli, Sarayönü ve Emirgazi ilçeleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verdi.

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda, 14 Şubat Cuma günü tüm okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verileceği belirtildi.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de bir gün idari izinli sayılacağı aktarıldı. Bu durum, sağlık ve güvenlik açısından önemli bir önlem olarak değerlendiriliyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı