Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Konut iş yeri ofis arsa satın almak isteyenlere müjde! Bankadan tek tek hepsi satılığa çıktı

Bu sene içersinde konut, iş yeri, dükkan, ofis, arsa satın almak isteyenlerin yüzüne Ziraat GYO güldü! Ziraat Bankası'na bağlı olan Ziraat GYO satılık gayrimenkulleri duyurdu. Vatandaşlar bu sene içersinde uygun fiyatlarla Ziraat GYO üzerinden konut, iş yeri, dükkan, ofis ve arsa satın alabilecek. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 12.01.2024 15:22
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 15:22

Konut iş yeri ofis arsa satın almak isteyenlere müjde! Bankadan tek tek hepsi satılığa çıktı

Yeni yılda yatırım yapmak isteyen vatandaşların yüzüne bu sefer Ziraat GYO güldü. Ziraat GYO satıştaki gayrimenkul fırsatlarını duyurarak vatandaşları bu sene konut iş yeri dükkan ofis arsa sahibi yapacağının altını çizdi. Birbirinden farklı şehirlerde birbirinden farklı kampanyalara imza atan Ziraat GYO ile bu sene içersinde yatırım fırsatı sizlerin olacak. İşte Ziraat GYO satıştaki gayrimenkullerin detayları...

MANİSA SARUHANLI KONUT VE İŞ YERİ PROJESİNE İMZA ATILDI 

Ziraat GYO'nun ilk olarak duyurmuş olduğu proje Manisa Saruhanlı konut ve iş yeri projesi oldu. Manisa ilinin Saruhanlı ilçesinde başlatılmış olan bu proje doğrultusunda gayrimenkul tipi olarak konut ve iş yeri belirtildi. 2+1, 3 +1 daire tiplerine sahip projeye adım atmış olan Ziraat GYO üstelik 3 + 1 konut tiplerinde de üç farklı daire tipini satılığa çıkardı.  

MANİSA SARUHANLI KONUT VE İŞ YERİ PROJESİNE İMZA ATILDI

ZİRAAT GYO MANİSA SARUHANLI KONUT VE İŞ YERİ PROJESİ DETAYLARI

FİKİRTEPE’DE BİR ADET DÜKKAN ZİRAAT GYO’DAN SATILIK 

Ziraat, gayrimenkul projesi olarak Fikirtepe dükkanı da duyurdu. İstanbul’un Göztepe ilçesinde yer alan gayrimenkul projesi kapsamında bir adet dükkan satılığa çıkartıldı. Detaylar için ise Ziraat GYO telefon numarasından ya da e-posta üzerinden iletişime geçmeniz yeterli olacak.

FİKİRTEPE’DE BİR ADET DÜKKAN ZİRAAT GYO’DAN SATILIK

KAHRAMANMARAŞ’TA İKİ OFİS SATIŞTA 

İstanbul ve Manisa’nın yanı sıra Kahramanmaraş’ta da iki adet ofisi satılığa çıkartan Ziraat GYO, ofis sahibi olmak isteyen vatandaşların bu sene yüzünü güldürecek. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğulları ilçesinde yer alan bu iki satılık ofis için ise vatandaşların Ziraat GYO’nun resmi iletişim numarasından ya da e-posta adresine iletişime geçmeleri yeterli olacak. Tüm detaylar Ziraat GYO tarafından ofis sahibi olmak isteyen vatandaşlara duyurulacak.

KAHRAMANMARAŞ’TA İKİ OFİS SATIŞTA

BURSA’DA SATILIK ARSA FIRSATI 

Dükkan, ofis ve konutun yanı sıra arsa söz konusu olunca da yüzleri güldürecek olan Ziraat GYO; Bursa Karacabey de ve Karabey Runguçpaşa'da arsa satılığa çıkardı. Bursa’nın Karacabey ilçesinde yer alan bu arsalar için ise yine detaylar Ziraat GYO tarafından birebir iletişimde sunulacak. Bursa’da arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar 0 216 590 15 40 numaralı hattan Ziraat gyo’ya direkt olarak ulaşabilecek.

BURSA’DA SATILIK ARSA FIRSATI