Dolapdere'de kamyon devrildi
Olay, saat 17:00 sıralarında Beyoğlu, Dolapdere Mahallesi Nizamiye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sürücünün kontrolünü kaybettiği kamyon yol kenarında yan yattı.
Olay yerinde müdahale:
Kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kamyonun sürücüsü yara almadı ve sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.
Trafik ve kurtarma çalışmaları:
Kazanın ardından Nizamiye Caddesi, polis ekipleri tarafından yaya ve motorlu taşıt trafiğine kapatıldı. Ekipler, devrilen kamyonun kaldırılması için çalışma başlattı ve bölgedeki ulaşım alternatifleri yönlendirildi.
Olay yerindeki çalışmanın devam ettiği, kamyonun vinç veya çekici ile kaldırılmasının ardından cadde trafiğe yeniden açılmasının planlandığı bildirildi.
Beyoğlu’nda kontrolden çıkan kamyon yan yattı