Antalya'da evlilik teklifi yolunda trafik kazası:
Kütahya'dan evlilik teklifi amacıyla Antalya'ya gelen çiftin otomobili Manavgat ilçesinde kaza yaptı. Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi üzerinde, Sorgun Bulvarı istikametinden Titreyengöl yönüne giderken, Herdford Caddesi kavşağına yaklaşan araç virajı alamayıp refüjdeki palmiyeye çarparak devrildi. Kazada araçta bulunan sürücü Serdar K. ile yanındaki Emel A. yaralandı.
Kaza anı ve müdahale:
Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kolu ve ayağından yaralanan sürücü ile birlikte yaralanan yolcuya müdahale etti. Emel A., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ve trafik ekipleri, yaralı sürücüyü de hastaneye götürmek için ısrar etti; ancak sürücü bir süre ambulansa binmeyi reddetti.
Yüzük ve çiçek arayışı:
Kaza sırasında sürücünün bagajında, kız arkadaşına evlenme teklifinde kullanmak üzere hazırladığı çiçek ile nişan yüzüğünün bulunduğu belirlendi. Sürücünün hastaneye gitmek istememesi, bu eşyaların bulunmasına kadar sürdü. Bagajda arama yapıldıktan sonra yüzük ve çiçek bulundu; bunun üzerine sürücü ambulansa binerek hastaneye gitti ve tedavi altına alınan kız arkadaşının yanına geçti.
Olayda kullanılan aracın plakasının 35 BMJ 248 olduğu, kazanın Titreyengöl bölgesindeki refüjdeki palmiyeye çarpma sonucu meydana geldiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
KAZADA YARALANAN SÜRÜCÜ, BAGAJDA BULUNAN EVLİLİK YÜZÜĞÜ İLE ÇİÇEĞİ BULMADAN HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ.