KoçFest bolu'da 15 bini aşkın üniversiteliyle müziğe doydu

KoçFest 2026'nın Bolu ayağı BAİBÜ'de gerçekleşti; Daddy-E & DJ Dear Darling, Nova Norda ve Athena'nın performansları 15 bini aşkın öğrenciyi coşturdu.

Yayın Tarihi: 10.10.2026 00:52
Güncelleme Tarihi: 10.10.2026 01:28

KoçFest bolu'da 15 bini aşkın üniversiteliyle müziğe doydu

KoçFest bolu'da gençlerle buluştu

Koç Topluluğu'nun 100'üncü yılı kapsamında ve 6 yıl aradan sonra kampüslere dönen KoçFest, üçüncü durağı olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ)'nde gerçekleştirildi. Etkinlikte 15 bini aşkın öğrenci bir araya gelerek müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı.

program ve sahne akışı:

Festival, sahne performanslarıyla gençlerin yoğun ilgisini çekti. Gece, Daddy-E & DJ Dear Darling'in hareketli setiyle başladı; ardından sevilen isim Nova Norda sahne aldı. Gecenin finalinde Türk rock müziğinin önde gelen gruplarından Athena konser vererek alandaki binlerce üniversitelinin şarkılara hep bir ağızdan eşlik etmesini sağladı.

festivale dair hedefler ve takvim:

2006'da üniversitelerde spor kültürünü güçlendirmek amacıyla KoçSporFest olarak başlayan etkinlik, yıllar içinde müzik ve eğlence unsurlarını da kapsayarak geniş bir kitleye ulaştı. 2026 organizasyonu müzik odağında kurgulanırken, festivalin amacı Türkiye'nin 7 farklı bölgesinde 300 bini aşkın üniversite öğrencisine ulaşmak olarak açıklandı.

Çanakkale ve Ankara etaplarının ardından Bolu'da devam eden KoçFest 2026, takvimine 13 Ekim'de Gaziantep Üniversitesi ziyaretiyle devam edecek; program Adana ve Antalya uğraklarının ardından 22 Ekim'de İzmir'de tamamlanacak. Bolu'daki gece, kampüs atmosferini canlandıran performanslar ve öğrenci katılımıyla sezonun dikkat çeken duraklarından biri olarak kayda geçti.

KOÇ TOPLULUĞU’NUN 100'ÜNCÜ YILI KAPSAMINDA 6 YIL ARADAN SONRA YENİDEN KAMPÜSLERE DÖNEN TÜRKİYE'NİN...

KOÇ TOPLULUĞU’NUN 100'ÜNCÜ YILI KAPSAMINDA 6 YIL ARADAN SONRA YENİDEN KAMPÜSLERE DÖNEN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK GENÇLİK FESTİVALLERİNDEN KOÇFEST'İN ÜÇÜNCÜ DURAĞI BOLU OLDU. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ'NDE (BAİBÜ) BUGÜN DÜZENLENEN FESTİVALE KATILAN 15 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ, MÜZİK VE EĞLENCE DOLU BİR AKŞAM YAŞADI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.