Kocasinan'da her mahalleye hizmette konfor ve güvenlik önceliğimiz

Kocasinan Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışıp yolları yeniliyor, asfalt seriyor; Başkan Ahmet Çolakbayrakdar her mahalleye konfor ve güvenlik söz verdi.

Yayın Tarihi: 23.07.2026 12:27
Güncelleme Tarihi: 23.07.2026 12:27

Kocasinan'da her mahalleye hizmette konfor ve güvenlik önceliğimiz

Kocasinan'da altyapı ve yol çalışmaları yoğun tempoyla devam ediyor

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içindeki ulaşım ve altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz sahada görev yapıyor. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla yürütülen yenileme ve yeni yol çalışmalarında öncelik, ihtiyacı olan mahallelerde hızlı ve planlı müdahale oldu.

saha çalışmaları ve hedefler:

Belediye yetkilileri, her mahallenin ihtiyaçlarını tespit ederek iş programlarını şekillendiriyor. Mevcut yolların yenilenmesi, yeni yol açımı ve asfalt serimi gibi uygulamalar ekiplerin ana faaliyeti olarak sürüyor. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplere ve çalışmalara atıfta bulunarak Kocasinan’ın her köşesine kaliteli hizmet ulaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

altyapıdan üstyapıya hizmet vurgusu:

Kocasinan Belediyesi; altyapı çalışmaları, üstyapı düzenlemeleri, çevre düzenlemeleri ve ulaşım yatırımlarını bir bütün halinde ele alıyor. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan işlerin ilçenin yaşam kalitesini artırma hedefi taşıdığına dikkat çekerek çalışmaların Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı olmasını diledi. Belediyenin gayesi; mahallelerin değerini yükseltmek, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ilçeyi geleceğe hazırlamak olarak özetleniyor.

Yetkililer, programlı ve özverili çalışma anlayışıyla hizmetleri yaygınlaştırmayı sürdüreceklerini, her projenin ilçe sakinlerinin konforunu ve güvenliğini iyileştirmeye yönelik olduğunu vurguluyor.

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, "KOCASİNAN’IMIZIN HER KÖŞESİNDE HİZMET ÜRETMEYE...

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, "KOCASİNAN’IMIZIN HER KÖŞESİNDE HİZMET ÜRETMEYE, ŞEHRİMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ." DEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.