DOLAR
42,88 -0,02%
EURO
50,49 -0,01%
ALTIN
6.251,62 -0,1%
BITCOIN
3.748.149,74 0,35%

Kocaeli'de yüksek kesimlerde kesintisiz kış mesaisi başladı

Kocaeli'de yüksek kesimlerde devam eden kar yağışına karşı Bin 200 personel ve 354 araçla 24 saat karla mücadele çalışmaları yürütülüyor.

Yayın Tarihi: 27.12.2025 14:24
Güncelleme Tarihi: 27.12.2025 14:36

Kocaeli'de yüksek kesimlerde kesintisiz kış mesaisi başladı

Kocaeli'de yüksek kesimlerde kesintisiz kış mesaisi başladı

Kocaeli'de gece saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek rakımlı bölgelerde etkisini sürdürüyor. Vatandaşlar yoğun kar yağışının oluşturduğu doğa görüntülerinin tadını çıkarırken, belediye ekipleri ulaşım güvenliğini sağlamak için sahada yoğun bir çalışma yürütüyor.

Karla mücadelede koordinasyon ve kaynaklar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda A Takımı ve Yol Bakım Timleri aktif görev alıyor. Çalışmalara Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler de destek veriyor. Toplam Bin 200 personel ve, yeni envantere dahil edilenlerle birlikte, 354 araç ve iş makinesi sahada aktif olarak kullanılıyor.

Kritik güzergahlar sürekli kontrol altında

Belediye, ana arterler, bağlantı yolları ve kritik güzergâhları sürekli kontrol altında tutuyor. Kar küreme, tuzlama ve buzlanmaya karşı önleyici çalışmalar 24 saat esasına göre sürdürülüyor. Yeni alınan kar küreme ve yol bakım araçları sayesinde müdahale süresi azaldı ve hizmet kalitesi yükseldi.

Yetkililer, hava koşullarının yakından takip edildiğini ve yoğun kar yağışlarına karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde bulunduğunu belirtiyor.

KOCAELİ’DE YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜRKEN, VATANDAŞLAR KARIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR....

KOCAELİ’DE YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜRKEN, VATANDAŞLAR KARIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR. BİN 200 PERSONEL VE 354 ARAÇ İLE SAHADA GÖREV YAPAN EKİPLER, ANA ARTERLER, BAĞLANTI YOLLARI VE KRİTİK GÜZERGAHLARDA KAR KÜREME VE TUZLAMA ÖNLEMLERİ ALIYOR.

KOCAELİ’DE YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜRKEN, VATANDAŞLAR KARIN KEYFİNİ ÇIKARIYOR....

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.