Kocaeli'de narkotik operasyonunda 55 gram metamfetamin ve 6 tutuklama

Kocaeli'de narkotik ekiplerinin operasyonunda çeşitli uyuşturucular ile suç gelirine ait 2 bin 455 lira ele geçirildi; 13 gözaltından 6 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 09.09.2026 22:18
Güncelleme Tarihi: 09.09.2026 22:40

Kocaeli'de narkotik operasyonunda 55 gram metamfetamin ve 6 tutuklama

Kocaeli'de narkotik operasyonunda 55 gram metamfetamin ve 6 tutuklama

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde yürüttükleri çalışmalar kapsamında uyuşturucu ticareti yaptıkları değerlendirilen şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda toplam 13 şüpheli gözaltına alındı ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu ile suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

operasyon detayları:

Ekiplerin operasyonlarında ele geçirilen maddeler arasında 55 gram metamfetamin, 20 gram esrar, 10 gram skank ve 1 adet ecstasy yer aldı. Olayla bağlantılı olarak bulunan 2 bin 455 lira ise suç geliri şüphesiyle muhafaza altına alındı.

şüphelilere yönelik işlemler:

Gözaltına alınanlardan 6 şüpheli hakkında, TCK’nın 191. maddesi kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen 7 şüpheli ise adli makamlara sevk edildi. Sevk edilenler arasında Ü.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, F.O., C.T., D.C., İ.K., C.E. ve B.T. tutuklandı.

Kocaeli narkotik ekipleri, kent genelinde benzer teşebbüslerin önlenmesine dönük denetim ve operasyonların sürdürüleceğini bildirdi.

KOCAELİ’DE UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 13 ŞÜPHELİ YAKALANIRKEN, 6...

KOCAELİ’DE UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 13 ŞÜPHELİ YAKALANIRKEN, 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI. OPERASYONLARDA UYUŞTURUCU MADDELER VE SUÇTAN ELDE EDİLDİĞİ DEĞERLENDİRİLEN 2 BİN 455 LİRA ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.