Kız öğrenci yurdunda çamaşırhane yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Bolu'nun Gerede ilçesi Dayıoğlu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki kız öğrenci yurdunun çamaşırhane bölümünde çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
oluş ve ilk müdahale:
Edinilen bilgiye göre, çamaşırhanede bulunan ütüden duman ve alev çıktığı görüldü. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi ve kısa sürede yurda ulaşılarak yangına müdahale edildi.
İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları yönünden olay yerinde hızlı ve koordineli bir çalışma yürütüldü.
soruşturma ve güvenlik değerlendirmesi:
Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayla ilgili ilk bilgilerin edinildiğini ve resmi soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Olayın ardından yurt yetkilileri ve ekipler, benzer olayların önlenmesi için elektrikli cihazların kullanımına ilişkin tedbirlerin gözden geçirileceğini belirtti.
BOLU’NUN GEREDE İLÇESİNDE KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDUNUN ÇAMAŞIRHANE BÖLÜMÜNDE ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU.