Kıskançlık krizi sokakta bıçaklı saldırıya dönüştü: şüpheli tutuklandı

Adana'da kıskançlık krizi sırasında eşini kaldırımda bıçaklayan zanlı, suç aletiyle yakalanıp tutuklandı; kadın tedavi sonrası taburcu edildi.

Yayın Tarihi: 12.10.2026 09:56
Güncelleme Tarihi: 12.10.2026 09:58

Kıskançlık krizi sokakta bıçaklı saldırıya dönüştü: şüpheli tutuklandı

Olayın detayları:

Adana'nın Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Sefa Özler Caddesi'nde 7 Ekim'de meydana gelen olayda, kaldırımda yürüyen Fatma H.'ye arkadan yaklaşan eşi Osman H. henüz bilinmeyen nedenle bıçakla saldırdı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; sağlık ekipleri Fatma H.'yi hastaneye kaldırdı.

Soruşturmanın seyri:

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri olay yerinde çalışma başlattı. Güvenlik güçleri, zanlıyı aynı mahallede, saldırıda kullanıldığı belirtilen bıçakla birlikte yakaladı ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti. Yetkililer, mağdurun tedavisinin ardından taburcu edildiğini bildirdi.

Şüphelinin ifadesi ve yargılama:

Polis araştırmasında çiftin bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve saldırının zanlının girdiği kıskançlık krizi sonucu gerçekleştiğinin belirlendiği kaydedildi. Emniyetteki sorgusunda Osman H.'nin "Bir anlık öfkeyle yaptım. Pişmanım" dediği öğrenildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından zanlı adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KOCASI TARAFINDAN BIÇAKLANAN FATMA H. (ARŞİV)

KOCASI TARAFINDAN BIÇAKLANAN FATMA H. (ARŞİV)

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.