Kırşehir'de 14 düzensiz göçmen yakalandı

Kırşehir'de yapılan denetimlerde 707 kişi sorgulanırken, 168 yabancı kontrol edildi; yasal kalış hakkı olmayan 14 düzensiz göçmen Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edildi.

Yayın Tarihi: 30.03.2026 16:57
Güncelleme Tarihi: 30.03.2026 16:57

Kırşehir'de 14 düzensiz göçmen yakalandı

Kırşehir'de 14 düzensiz göçmen yakalandı

Emniyetin göçmen kaçakçılığıyla mücadele denetimleri

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Polis ekiplerince yapılan uygulamalarda 707 kişi sorgulanırken, 168 yabancı uyruklu şahıs kontrol edildi. Denetimler kapsamında ayrıca 101 umuma açık iş yeri incelendi ve 160 araç denetlendi.

Çalışmalar neticesinde, Türkiye'de yasal kalış hakkı bulunmadığı ve illegal yollarla giriş yaptığı tespit edilen 14 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan şahıslar, sınır dışı işlemleri kapsamında Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edildi.

KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE VE HUDUT KAPILARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ...

KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE VE HUDUT KAPILARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE DÜZENSİZ GÖÇ VE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA YÖNELİK DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE VE HUDUT KAPILARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.