Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kirpiklerinizi doğal yağlarla uzatın: 3 mucizevi yöntem

Kirpiklerinizi uzatmak için doğal yağlar kullanabilirsiniz. Jojoba, badem ve Hindistan cevizi yağı kirpiklerinizi besler ve güçlendirir. Ayrıca kirpik bakımı için makyajınızı temizleyin, kirpik kıvırıcı kullanmayın.

Yayın Tarihi: 25.12.2023 21:29
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 21:29

Kirpiklerinizi doğal yağlarla uzatın: 3 mucizevi yöntem

Kirpiklerinizi Uzatmanın Doğal Yolları: 3 Yağ Mucizesi

Kirpiklerinizin uzun ve gür olmasını istiyorsanız, doğal yağlar size yardımcı olabilir. Jojoba yağı, Hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı… Bu yağlar kirpiklerinizi nasıl uzatır? İşte cevabı…

Kirpiklerinizi doğal yağlarla uzatın: 3 mucizevi yöntem

Kirpikleriniz İçin Doğal Bakım Önerileri

Kirpiklerinizin sağlıklı ve uzun olması için doğal bakım yapmanız şart. Peki rimel kullanmadan da güzel görünen kirpikler için neler yapmalısınız? İşte ipuçları…

Göz makyajınızı silerken yağ içermeyen bir temizleyici tercih edin. Kirpiklerinizin sağlığına iyi gelen göz makyaj temizleyicilerini de kullanabilirsiniz. Temizlik için parmaklarınızı veya kirpik temizleme fırçalarını kullanabilirsiniz. Her sabah kirpiklerinizi temiz bir rimel fırçasıyla nazikçe tarayın. Kirpik kıvırıcılarını çok seviyor olabilirsiniz. Fakat bunları çok fazla kullanmak kirpiklerinizin kırılmasına ve dökülmesine neden olabilir. Bu yüzden makyaj yaparken rimel dışında bir şey kullanmamaya çalışın.

Kirpiklerinizi doğal yağlarla uzatın: 3 mucizevi yöntem

Kirpikleri Uzatan Doğal Yağlar

Jojoba yağı: Kirpiklerinizin uzaması için gereken maddeleri içerir ve kirpiklerinizi kuvvetlendirir.

Tatlı badem yağı: İçinde bol miktarda E vitamini bulundurur ve kirpiklerinizi besler ve çabuk uzamasına katkıda bulunur. Kirpiklerinizi uzatmak için bir hafta boyunca düzenli olarak tatlı badem yağı sürün.

Hindistan cevizi yağı: Hindistan cevizi yağı güçlü bir nemlendirici özelliğine sahiptir. Kirpiklerinizi yumuşatır ve güçlendirir, kırılmasını engeller ve hızlı uzamasına yardımcı olur.