Kırıkkale'de Uçurtma Şenliği: Rengarenk Gökyüzü ve Ailelerin Buluşması

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi kırsalında düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar ve aileler, kısa yağmurun ardından güneş ve rüzgarla rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne uçurdu.

Yayın Tarihi: 10.05.2026 16:53
Güncelleme Tarihi: 10.05.2026 16:57

Kırıkkale'de Uçurtma Şenliği: Rengarenk Gökyüzü ve Ailelerin Buluşması

Kırıkkale'de Uçurtma Şenliği: Rengarenk Gökyüzü ve Ailelerin Buluşması

Etkinlik ve Atmosfer

Kırıkkale'de İslami Değerler Külliyesi kırsalında düzenlenen uçurtma şenliği, çocuklar ve ailelerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik alanında çocuklar rengarenk uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu, aileler de bu anlara eşlik ederek etkinlikten keyif aldı.

Şenlik sırasında kısa süreli bir yağmur görüldü; yağmurun durmasının ardından güneş açtı ve rüzgarın etkisiyle uçurtmalar yeniden havalandı. Aileler, etkinlik boyunca çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten memnun olduklarını belirtti.

Katılımcıların Görüşleri

Didem İnce: "Etkinlik çok güzeldi. Biraz yağmura yakalandık ama yağmur durdu, güneş açtı. Çocukları mutlu etmek için geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

12 yaşındaki Eymen Poyrazer: "Burası çok eğlenceli. Uçurtma uçuruyoruz. Her yerde uçurtmalar var. Bugün çok güzel geçiyor."

Serkan Yılmaz: "Oğlumla birlikte güzel bir pazar günü geçirdik. Cıvıl cıvıl bir hava var. Az önce yağmur yağdı ama şu an hava düzeldi. Rüzgar da çıktı, bütün uçurtmalar havada. Herkes çok memnun."

Mahir Yiğitcan: "İlk başta rüzgar yoktu. Sonradan rüzgar çıkınca eğlencenin tadı geldi. Çok memnunuz."

Hasan Elitok: "Ailecek güzel bir etkinliğe katıldık. Hava da güzel, rüzgar da var. Verimli bir gün oldu."

10 yaşındaki Ayşe Binboğa: "Uçurtma uçurmanın çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Herkes deneyebilir. Çocuklara böyle güzel bir etkinlik sunulduğu için çok teşekkür ediyoruz."

İnci Elitok: "Alanda rengarenk uçurtmalar vardı. Çok mutlu olduk."

Değerlendirme

Etkinlik, kısa süreli yağmurun ardından yeniden hareketlenen rüzgarla birlikte çocuklara ve ailelere keyifli bir gün sundu. Katılımcı yorumları, organizasyonun çocuk odaklı ve ailelere yönelik bir etkinlik olarak beklentileri karşıladığını gösterdi.

Kırıkkale'de rengarenk uçurtmalar gökyüzünü süsledi

Kırıkkale'de rengarenk uçurtmalar gökyüzünü süsledi

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!