Kırıkkale’de NATO mesaisi: denetimler üst düzeye çıkarıldı
Güvenlik tedbirleri artırıldı
Anadolu’nun başkent kapısı ve 43 ilin bağlantı noktası olan Kırıkkale’de, 36. NATO Liderler Zirvesi kapsamında güvenlik önlemleri sıkılaştırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde kent merkezi ve kritik kavşaklarda çok sayıda polis ekibinin katıldığı uygulamalar gerçekleştirildi.
Denetimlerin içeriği
Uygulamalara TEM, KOM, asayiş ve trafik ekipleri katıldı. Denetimler sırasında şüpheli araç ve kişiler üzerinde kontroller yapıldı, sürücülerin ehliyetleri ile araç evrakları incelendi ve şüphe duyulan araçlarda arama gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde eksiklik tespit edilen bazı araçlar trafikten men edildi.
İl Emniyet Müdürü denetimleri inceledi
İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık uygulama noktalarını ziyaret ederek yürütülen denetimler hakkında ekiplerden bilgi aldı. Yetkililer, kent genelindeki güvenlik uygulamalarının zirve süresince tedbirler kapsamında devam edeceğini bildirdi.
ANADOLU’NUN BAŞKENT KAPISI 43 İLİN BAĞLANTI NOKTASINDA YER ALAN "KİLİT KAVŞAK" KIRIKKALE’DE, 36. NATO LİDERLER ZİRVESİ KAPSAMINDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILDI.