Kırıkkale'de kilit parke ve asfalt çalışmaları sürüyor: Başkan Önal saha incelemesi yaptı

Kırıkkale Belediyesi, kilit parke ve asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdı; Başkan Ahmet Önal sahada inceleme yapıp vatandaşların taleplerini dinledi.

Yayın Tarihi: 07.05.2026 16:48
Güncelleme Tarihi: 07.05.2026 16:52

Kırıkkale'de kilit parke ve asfalt çalışmaları sürüyor: Başkan Önal saha incelemesi yaptı

Kırıkkale'de kilit parke ve asfalt çalışmaları sürüyor

Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde yürütülen kilit parke ve asfalt serim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Çalışma yoğunluğunun artması ve saha denetimi

Havaların ısınmasıyla birlikte belediye ekipleri hem kilit parke döşeme hem de asfalt serim çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sahada takip eden Başkan Önal, vatandaşlarla sohbet ederek talepleri ve önerileri dinledi.

Hedefler ve vatandaş odaklı yaklaşım

Çalışmaların planlanan program dahilinde sürdüğünü belirten Önal, ulaşım konforunu artırmak ve mahallelerin altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlaması için sahadayız. Şehrimizin ihtiyaç duyulan her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

KIRIKKALE BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHİR GENELİNDE SÜRDÜRÜLEN KİLİT PARKE VE ASFALT ÇALIŞMALARI...

KIRIKKALE BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHİR GENELİNDE SÜRDÜRÜLEN KİLİT PARKE VE ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖNAL (SOLDAN İKİNCİ) YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEREK EKİPLERDEN...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.