Kırıkkale’de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki hükümlü yakalandı

Kırıkkale'de, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan M.Ç.Y. ve E.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanıp ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Yayın Tarihi: 28.08.2026 01:08
Güncelleme Tarihi: 28.08.2026 01:08

Kırıkkale’de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki hükümlü yakalandı

Kırıkkale'de arama ve yakalama operasyonu

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada, ilde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki hükümlü polis ekiplerince yakalandı.

Yakalanan şahıslar ve suçları:

Operasyonda, M.Ç.Y. ile E.Y. gözaltına alındı. Mahkeme kararlarına göre M.Ç.Y.'ye "konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçundan 2 yıl 1 ay, E.Y.'ye ise "hırsızlık" suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası verilmişti.

İşlemler ve teslimat:

Gözaltına alınan hükümlüler, emniyetteki gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından resmi prosedür gereği ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Konuya ilişkin çalışmaların Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürdüğü belirtildi.

"HIRSIZLIK" SUÇUNDAN 1 YIL 3 AY HAPİS CEZASI BULUNAN E.Y.

"HIRSIZLIK" SUÇUNDAN 1 YIL 3 AY HAPİS CEZASI BULUNAN E.Y.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.