Kırıkkale’de FETÖ üyeliği suçundan aranan ihraç komiser yardımcısı yakalandı

Kırıkkale'de, FETÖ üyeliğinden aranan ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç komiser yardımcısı N.E., jandarma tarafından yakalanıp cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 29.01.2026 18:50
Güncelleme Tarihi: 29.01.2026 18:50

Kırıkkale’de FETÖ üyeliği suçundan aranan ihraç komiser yardımcısı yakalandı

Kırıkkale’de FETÖ üyeliği suçundan aranan ihraç komiser yardımcısı yakalandı

Operasyon ve sonrası işlem adımları

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yürütülen çalışmada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından FETÖ’ye üye olma suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan meslekten ihraç komiser yardımcısı N.E. gözaltına alındı.

Gözaltı işlemini takiben hükümlü, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Adli işlemler tamamlandıktan sonra şahıs, ifade süreçlerinin ardından Keskin Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Operasyon, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonuyla gerçekleştirildi; yapılan işlemde yakalanan şahsın hakkındaki kesinleşmiş ceza doğrultusunda adli ve idari sürecin takip edildiği bildirildi.

Önemli adımlar: Gözaltı → Sağlık kontrolü → Adliyeye sevk → İfade işlemleri → Ceza infaz kurumuna teslim.

KIRIKKALE’DE, FETÖ SUÇUNDAN ARANAN VE 6 YIL 3 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN İHRAÇ KOMİSER...

KIRIKKALE’DE, FETÖ SUÇUNDAN ARANAN VE 6 YIL 3 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN İHRAÇ KOMİSER YARDIMCISI, JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.