Kırıkkale'de farklı suçlardan aranan 4 hükümlü yakalandı; biri cezaevine gönderildi

Kırıkkale'de emniyet ekipleri, çocuğun cinsel istismarı, hırsızlık ile alkollü araç kullanma suçlarından hükümlü olan 4 kişiyi yakaladı.

Yayın Tarihi: 22.10.2026 15:16
Güncelleme Tarihi: 22.10.2026 15:16

Kırıkkale'de farklı suçlardan aranan 4 hükümlü yakalandı; biri cezaevine gönderildi

Kırıkkale'de aranan hükümlülere yönelik operasyon

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmada, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan dört hükümlü yakalandı.

Yakalanma süreci:

Operasyon kapsamında, çocuğun cinsel istismarı suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.S. ile, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan R.A. tespit edilerek yakalandı.

Ayrıca, alkol veya uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanma suçundan 3 ay hapis cezası bulunan D.D., Güzeltepe Mahallesi'ndeki kayıt dışı ikametinde yapılan aramada ele geçirildi. Aynı suçtan 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S. de ekiplerce yakalandı.

İşlemler ve teslimat:

Yakalanan hükümlülerden üçü, ilgili birimlere gerekli yasal işlemler için sevk edildi. A.S. ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Emniyet yetkilileri, operasyonun koordineli bir çalışma sonucu gerçekleştirildiğini ve aranan hükümlülerin yakalanmasına yönelik benzer çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 HÜKÜMLÜ YAKALANDI.

HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 HÜKÜMLÜ YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.