Kırıkkale'de 5 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü araçta yakalandı

Kırıkkale Emniyeti, çeşitli suçlardan toplam 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A.'yı araç içinde yakaladı; tabanca ve 38 sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 11.05.2026 11:31
Güncelleme Tarihi: 11.05.2026 11:34

Kırıkkale'de 5 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü araçta yakalandı

Kırıkkale'de 5 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü araçta yakalandı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttükleri çalışmada hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişiyi yakaladı.

Operasyon ve yakalama

Edinilen bilgiye göre, E.A. hakkında "ruhsatsız ateşli silahlarla mermilerini satın alma, taşıma veya bulundurma", "resmi belgede sahtecilik" ve "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçlarından toplam 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Firari hükümlü, polis ekiplerince takip sonucu araç içinde yakalandı.

Ele geçirilen deliller ve adli süreç

Araçta yapılan aramada 1 kurusıkı tabanca ile 38 adet sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü tutuklandı.

KIRIKKALE’DE HAKKINDA 4 AYRI DOSYADAN 5 YIL 4 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN HÜKÜMLÜ, POLİS...

KIRIKKALE’DE HAKKINDA 4 AYRI DOSYADAN 5 YIL 4 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN HÜKÜMLÜ, POLİS EKİPLERİNCE YAKALANARAK CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.