Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kira fiyatlarından daha uygun ödeme yaparak ev sahibi olacaksınız! Ayda 4450 TL ödemeniz yeterli

Konut kredilerindeki faiz oranları gün geçtikçe artışa geçerken, vatadandaşlar yeni yılda ev sahibi olmak için alternatif yöntemler arayışında. Tam da bu noktada Birevim ev sahibi olmak isteyen vatandaşları ayda 4450 TL’ye ev sahne yapacak. İşte Birevim’in yeni yılda ev sahibi yapacağı konut kampanyası…

Yayın Tarihi: 05.01.2024 17:31
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 17:31

Kira fiyatlarından daha uygun ödeme yaparak ev sahibi olacaksınız! Ayda 4450 TL ödemeniz yeterli

Bankaların hem normal kredilerde hem de konut kredilerinde ki faiz oranları gün geçtikçe artarken, 2024 yılına ev sahibi olarak girmek isteyen vatandaşlar alternatif yöntemleri araştırıyor. Piyasada birçok alternatif konut kampanyası söz konusuyken, daha uygun seçenekli kampanyalar tercih sebebi. Tam da bu noktada bir çok vatandaşı ev sahibi yapan Birevim, ayda sadece 4450 TL’ye vatandaşları ev sahibi yapma sözü veriyor. Güncel kira fiyatlarına baktığımız zaman kira fiyatlarının da bir hayli altında olan bu aylık ödemeyle vatandaşlar 2024 yılına ev sahibi olarak girme şansını yakalıyor. Bir çok farklı kampanyaya imza atan Birevim, vatandaşları uygun ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarla ev sahibi yapmakta kararlı.

KREDİSİZ EV SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN

Vatandaşların ev sahibi olurken en çok gerildikleri nokta ise sahip oldukları ev için yıllarca kredi ödeyecek olmaları. Ancak Birevim'in başlatmış olduğu konut kampanyası ile bu gerginlikleri geri planda bırakmak mümkün. Kredisiz bir şekilde konut sahibi olmanızı sağlayan Birevim, BDDK lisanslı konut kampanyalarını sizlere sunuyor. Birbirinden farklı konut kampanyaları ile her bütçeye uygun taksit imkanları sizlere sunan Birevim'de, aylık taksitler 4450 TL’den başlıyor. Dilerseniz 4450 TL, dilerseniz bütçenizin daha çok elverdiği bir miktarla yeni yılda  evinize sahip olmanız mümkün. 2024 yılında ev hayallerimize kavuşmanız Birevim konut kampanyası ile sizleri bekliyor.

Kira fiyatlarından daha uygun ödeme yaparak ev sahibi olacaksınız! Ayda 4450 TL ödemeniz yeterli

EV SAHİBİ OLURKEN PEŞİNAT ÖDEMENİZE GEREK YOK

Birevim'in başlatmış olduğu konut kampanyası ile ev sahibi olurken peşinat ödemeniz zorunlu değil. Peşinatsız ve kredisiz bir şekilde ayda yalnızca 4450 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmanız mümkün. Birevim iletişim merkezi ile iletişime geçerek dilediğiniz konut kampanyası ile ilgili detayları öğrenebilirsiniz. Her bütçeye uygun olarak taksit imkanları sunan Birevim konut kampanyası ile dilerseniz peşinat imkanından da yararlanarak, evinizi daha erkenden teslim alma fırsatını yakalayabilirsiniz. İstediğiniz eve peşinatlı ya da peşinatsız sahip olmak Birevim ile sizleri bekliyor.