Kilis'te, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anma programıyla yad edildi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar saygı duruşunda bulunarak, depremde yaşamını yitirenler için dua etti.
Anma programında konuşan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, başta CHP Genel Başkanı Özgür Özel olmak üzere tüm milletvekillerinin deprem bölgesinde bulunduğunu ifade etti. CHP Samsun Milletvekili Murat Çan da geçen yıl Kilis'te düzenlenen anma törenine katıldığını belirterek, depremde kaybedilenlere Allah'tan rahmet diledi.
Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen’in de iştirak ettiği programda, depremlerde yaşamını yitirenler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.