Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım'ın Antrenmanında Sakatlandı
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında basına açık yapılan antrenmanda sürdürdüğü çalışmalar sırasında önemli bir sakatlık haberiyle karşılaştı. Kerem Aktürkoğlu, yarı sahada oynanan çift kale maçta ikili mücadele sırasında ayağı zemine takılarak yerde kaldı.
Olayın Detayları
Mücadele sonrası sağlık heyeti hemen oyuncuya müdahale etti. Görgü tanımlarına göre Kerem'in dizi bandajlanırken üzgün olduğu ve yürümekte güçlük çektiği gözlendi. Ardından oyuncu, saha kenarından bir buggy araç ile tesise götürüldü.
Sağlık Durumu ve Takım Süreci
Federasyon ve sağlık ekibinin açıklamalarına göre Kerem'in sağlık durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Teknik ekip, oyuncunun durumunu takip ederken hazırlık sürecinin devamı için gerekli organizasyonları yapacak. Sakatlığın tedavisi ve iyileşme süreci ile ilgili resmi bilgilendirme, yapılacak tetkiklerin ardından paylaşılacak.
A Milli Futbol Takımı'nda Kerem Aktürkoğlu, bugün yapılan antrenmanda sakatlık yaşadı. Milli futbolcunun dizi bandajlanırken, büyük üzüntü yaşadı.